Niet alleen voor hem, haar, de kinderen.... maar voor allemaal !

Wat is Familiezorg ?

- Relatietherapie

Veel relaties kunnen onder grote spanningen komen staan. Dat geldt zowel voor de relatie tussen de partners als voor de relaties binnen het hele gezin.

Las Psychologie wil graag met u onderzoeken hoe u een relatie die verkeerd dreigt te gaan kunt redden. Hoe u een uitgedoofde relatie weer nieuw leven in kunt blazen. Hoe u op een goede manier met elkaar, inclusief uw beperkingen, uw relatie levend kunt houden. We zijn allemaal op zoek naar steun, verbondenheid, liefde en soms hebben we daar een beetje hulp bij nodig. Las Psychologie helpt u bij het zoeken naar een nieuwe vorm om samen een veilige en blijvende band te creëren !

Meer weten?  Lees verder

eft netwerk

- NAH FamilieZorg

Hersenletsel krijg je niet alleen !  daarom bieden wij hulp niet aleen aan de getroffenen maar ook aan de partners/familiezorgers,gezinnen,vrienden en kenissen !

Er zijn verschillende oorzaken van hersenletsel en mogelijke gevolgen. Naast lichamelijke gevolgen ontstaan er problemen op het gebied van het denken ( cognitie) en op het gebied van gedrag en emoties. Voor het omgaan met dit vaak blijvend letsel verzorgen wij groepstherapie. Deze NAH Familiezorg is een Initiatief van Las Psychologie en Expertisecentrum Familiezorg.

banner las
Voor meer info en aanmelden : www.nahfamiliezorg.nl